Cautare

842 de rezultate pentru "mihaela radulescu" (3.00 secunde)
De-a lungul a 9 saptamani intense, Gigi Caciuleanu, Andreea Marin, Florin Calinescu si Mihai Petre au notat fiecare reprezentatie si s-au bucurat de stralucirea si energia spectacolului, iar Mihaela Radulescu si Cabral, gazdele emisiunii, au adus magia dansului in casele romanilor!
Au confirmat Stela Enache, Aurelia Temisan, Anca Turcasiu, Gabriel Cotabita, Carmen Radulescu, Viorela Filip, Berti Barbera, Carmen Movileanu, Bogdan Stanoevici, compozitorul Ionel Bratu Voicescu, Marina Florea, Sergiu Cioiu, Titus Andrei, Carmen Anton, Geanina Olaru, Florin Apostol, E.S.
un apartament in zona Unirii, ramas dupa partajul divortului de Mihaela Radulescu, un altul in zona Circului, o vila la Foisorul de Foc si un apartament de doua camere in Dorobanti.
Andreea Raicu, Horia Brenciu, Norris Mageanu, Mihaela Schwartzenberg Radulescu, Dana Sota, Alin Panc, Mihai Dragomir, Iulia Albu, Bogdan Mihai Radu, Dana Gottschling, Monica Iagar, etc.
Desi procentul nu este mare, boala si tratamentul pot avea un impact grav (...) acest cancer avand de cele mai multe ori caracter mutilant, explica intr-un interviu acordat ziare.com doctorul stomatolog Mihaela Radulescu.
Sau cu o Mihaela Radulescu? Femei de succes sau femei de mai mare rasul? Balanta inclina spre jenant si de tot rasul.
Pe langa Udrea, Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Nicoleta Luciu, nu gasesc locul in acest top pentru Oana Zavoranu, care nu este nici frumoasa, nici decenta ca femeie in aparitiile sale publice.
Unele partide o propuneau pe aceeasi eterna, fascinanta si policalificata Andreea Marin, care a dovedit ca este potrivita pentru un asemenea post fiindca si-a aparat cu dintii, manichiura si glasciorul suav "tunat" la 110 decibeli proprietatile proaspatului ei sotior (care erau de fapt ale vesnicei rivale Mihaela Radulescu).
Trebuie amintit faptul ca Mihaela Radulescu a fost chemata zilele trecute la DNA in legatura cu asa numitul grup de la Monaco.
Certificatele le-au fost inminate senatorilor Szabó Károly si Sever ster, precum si deputatilor Mihaela Rusu, Ioan Mircea Pascu, Varga Attila, Erdei D.
marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti: ... Mihaela Dumitru, 37 ani, asistent medical, Bucuresti: "Plaja nu-mi place deloc cum arata.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Gala realizata de Mihaela Serban reprezinta un semn de stima si respect din partea membrilor juriului, certifica competenta profesionala si rezultatele obtinute in cariera pe parcursul anilor.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
"Am venit cu multa bucurie si daruire la Hollywood sa sustin Romania, personalitatile romano-americane, sa o sustin pe Mihaela Serban pentru ca o apreciem pentru ca munceste foarte mult sa duca aceste proiecte la final, o admiram pentru faptul ca este exterm de ambitoasa si reuseste de fiecare data sa faca din orice gala, un adevarat proiect de succes pentru numele tarii noastre.
Mihaela Enache din Bucuresti a participat recent la targul traditional in curtea Muzeului Satului cu produse traditionale, precum: dulceturi, zacusca de peste, siropuri naturale, serbeturi de zmeura, fructe de padure.
Presedintele Uniunii Artistilor Liber Profesionisti din Romania, Mihaela Mihai, s-a prezentat la CNSAS pentru a cere verificarea ministrului Culturii, Adrian Iorgulescu, a consilierului MCC, Virgil Nitulescu si a secretarului de stat MCC Ioan Onisei.
Directorul Directiei urbanism, Mihaela Al Basthawi, nu comenteaza aspectul si nu ne poate spune nici cum sunt selectate PUD-urile care intra la vot. ... Mihaela Al Basthawi a declarat ca nu detine o astfel de situatie, dar ca semnaturile sunt verificate imediat dupa inregistrarea PUD-ului.
Mihaela Nedelcu, reprezentanta organizatiei "Salvati-l pe Labus", ii cere primarului sa-si tina promisiunile facute la 13 iunie privind darea in folosinta a padocului, mai ales ca reprezentantii acestei asociatii nu au posibilitatea sa intre acolo, accesul lor fiind restrictionat.
google-analytics.com